Analiza

PE SCURT

Interacțiunea cu antreprenorii m-a provocat să identific unde este linia de demarcație care face diferența între performanță și abuz, profit și empatie, control și relaxare. Piața de servicii destinate antreprenorilor oferă instrumente care abordează aspectele strategice și operaționale ale unei afaceri, însă tratează în subsidiar provocările emoționale cu care aceștia se confruntă. Una dintre cauzele acestei separări este că majoritatea antreprenorilor au o gândire rigidă, orientată spre rezultate, fără să își pună problema dacă sănătatea lor fizică și psihică are de suferit.

Pornind de la experiența practică cu aceștia am dezvoltat ipoteza că fondul pe care antreprenoriatul se construiește este doar un alt context de vindecare emoțională, familială, relațională, socială, financiară sau spirituală. Această cheie de interpretare îl ajută pe antreprenor să identifice dacă în spatele propriei afaceri există un context de vindecare. În caz contrar, dacă acesta nu este conștient de procesele psihice responsabile cu performanța, obiectivele, relațiile și deciziile sale, ajunge să își trăiască viața într-o manieră abuzivă.


Descarcă e-book-ul programului în care este descris pe larg cum anume antreprenoriatul poate fi un context de vindecare, împreună cu beneficiile pe care acest program le oferă în deblocarea blocajelor cognitive și emoționale care interferează cu afacerea ta.

DESCARCĂ E-BOOK


SERVICII DISPONIBILE