Testimoniale

Bogdan Doicescu

Vicepreședinte Bog'Art


Am început să lucrez cu Vetu din Februarie 2018, dintr-un conflict interior care stătea la baza conturării unui nou rol și a unei noi etape în viața mea. În decursul unui an am parcurs împreună cunoașterea și definirea rolului meu de leadership în cadrul firmei deținute de familia mea. Procesul a fost perfect mulat pe nevoile mele, cu adaptări pe parcurs sesizate cu tact de către Vetu, care oglindește perfect stilul de lucru potrivit fiecărei etape – a creat simbioza între ritmul firesc și degajat al evoluției mele, cu zvâcniri intense de lucru, aplicat sistematic pe proiecte de impact în viața profesională, degrevând și situații ad-hoc din viața personală. Cu ajutorul lui am definit mai bine cine sunt în vederea experiențelor și capabilitățiilor mele, conturând cum doresc să evoluez atât pe plan profesional cât și personal. Împreună am creat un ‘roadmap’, cu o strategie de a-mi atinge obiectivele, care m-a ghidat pe acest process de asumare și aliniere a viziunii mele. În plus față de coaching pe acest proces, Vetu este o oglindă a stărilor și emoțiilor - le preia, participă, mă ajută să le conștientizez la nivel somatic, astfel încât să pot lucra cu ele, obținând control asupra corpului, minții, sufletului. Datorită lui simt că sunt un om mai performant. Mulțumesc Vetu!

Florin Bercea | Marius Nicolae

Președinte Sindicatul Național Petrom | Vicepreședinte Sindicatul Național Petrom


Când am solicitat programul de training Semiotica Relaționării ne-am dorit ca liderii organizației SNP să primească un suport real în dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare în relația cu membrii de sindicat, cu colegii, cu managementul. În urma implementării programului de training obiectivele au fost atinse, iar impactul său în organizație se reflectă în optimizarea capacității de comunicare și relaționare a fiecărui participant, în raport cu obiectivele personale și organizaționale. Organizația SNP a beneficiat, în urma acestui program, de formarea unei echipe care își va aduce aportul în menținerea echilibrului relațional din cadrul organizației. Parteneriatul cu compania Semiotic a fost unul de succes prin atingerea obiectivelor propuse. Recomandăm acest program organizațiilor care își doresc îmbunătățirea comunicării între membrii organizației și eficientizarea relațiilor interpersonale cu membrii din organizație.

Alina Căprioară

Fondator Academia C.L.A.R.


Bogdan a însoțit drumul meu profesional de la mentalitatea de profesor la cea de întemeietor de școală psihoeducațională. Ciocnirile noastre de atitudini, valori și moduri de raportare la sarcini au fost chimice și transformatoare. A fost cel mai de impact ”profesor”pe care l-am avut și îl recomand tuturor celor care își doresc performanță cu sens, în cel mai scurt timp posibil. Am apreciat în special intuiția și disponibilitatea de conectare cu nevoia neconștientizată din spatele obiectivului. Este genial, parol!

Andrea


Întâlnirea cu Bogdan mi-a schimbat viața. Am descoperit că există cineva care poate să te asculte, să fie focusat sută la sută asupra ta și să te conțină complet. Am înțeles și am acceptat scopul fundametal al etapei vieții în care mă aflu. Am învățat să identific și să structurez obiectivele și metodele pentru a-l atinge. Am o poziție de leadership într-o instituție ce guvernează direct și indirect soarta multor oameni (angajați în cadrul ei și beneficiari ai serviciilor oferite) și cred că principalul rol al liderului este să comunice orizontal și vertical eficient și empatic. Am ajuns să aleg întâlnirile cu Bogdan într-un moment în care am pus la îndoială ceea ce considerasem până atunci a fi principala mea calitate: abilitatea de a comunica cu oricine. Descoperisem recent și într-un mod extrem de dureros că nu pot comunica cu unii dintre oamenii cu care lucram și conviețuiam zilnic. Bogdan m-a făcut să-mi înțeleg emoțiile, să le accept, să le accesez atunci când am nevoie și să rămân în prezent. Mi-a dat toate instrumentele adaptate la omul care sunt și la mediul în care trăiesc. Mi-a redat liniștea și aprecierea față de propria mea persoană, care au venit și cu o stare de bine în corp. Liderul e persoana echilibrată, cu valori și principii ferme, care valorizează echipa și colegii cu care lucrează, precum și oamenii cu care intră în contact. Bogdan m-a ajutat să redobândesc și să consolidez acest echilibru, ca și abilitățile de comunicare pe care le credeam pierdute. Manifest recunoștință pentru tot ce am primit și știu că acum pot da mai departe.

Răzvan Stan

Fondator CCAT


Absolut uimitoare călătoria de la problemă la soluție. Deși pare complicat, parcursul este simplu, iar Bogdan este cel căruia îi datorez această concluzie.

Mihai Răulea

Fondator Dashboardhero


Am început lucrul cu Bogdan acum 2 ani, pe fondul unei vechi prietenii. În domeniul măsurabilului - a fost un factor determinat în creșterea startupului meu - de la 0 la 20 de oameni. Capacitatea lui de înțelegere și empatie, de atenție și de implicare este însă nemăsurabilă! Mai mult ca un business coach, mai mult ca un terapeut - Bogdan poate deveni rapid un partener, un ochi atent și un oracol neprețuit pentru orice profesionist, consultant sau business. Thank you, brother!

Cristina Bejan

Notar


Pentru mine, întâlnirile cu Bogdan au fost o sursă de energie pozitivă și de descoperiri. Prin conversațiile noastre am înțeles mai bine cum funcționează mintea, cum poate fi ea manipulată de emoții, cum își creează mecanisme de apărare. Conștientizând existența acestor mecanisme, am înțeles mult mai bine reacțiile mele și ale celor din jurul meu și am reușit să gestionez mai bine situațiile emoționale sau conflictuale, având o atitudine mai potrivită, atât pentru parcursul meu personal cât și pentru cel profesional. Am învățat să intuiesc când povestea este despre mine și când este a altora, am învățat să-mi trăiesc realitatea, nu să mă las trăită de ea și nu în ultimul rând, am învățat să recunosc scenariile și să le evit, rămânând ancorată în realitate, care "niciodată nu minte". Mulțumesc, Bogdan Vetu, pentru toată înțelepciunea pe care ai adus-o, cu atâtă răbdare, în viața mea!

Sabin Vasile

Pictor


Într-o lume a minților ancorate în scenarii de viață dătătoare de sentimente contradictorii, traume și așteptări neînplinite, Bogdan vine constant și susținut cu perspective diferite menite să te conducă spre treapta cea mai înaltă a conștiinței și anume Pacea. Împărtășirile sale vin dintr-o zonă altruistă și se înscriu în linia ascendentă a dezvoltării personale reale, sustenabile și statornice. Efectele metodei sale se fac simțite încă din primele interacțiuni, iar fluxul de emoții și informații este vindecător. Mulțumesc Bogdan!

Raoul Adalbert

Fondator TARS OÜ


"Totul este energie, totul poate fi folosit" îmi spunea de foarte multe ori. Nu înțelegeam, nu reușeam să înțeleg esența în ceea ce îmi spunea. După mai bagă câte un "tu trebuie să fii ca dopul de șampanie" și acolo chiar că nu mai înțelegeam nimic, dar plecam foarte bine, dispus să înfrunt în continuare tot ce îmi venea în cale. Îmi crea o stare de euforie, o bucurie imensă că am posibilitatea să discut cu cineva care îl vedea și pe Dr. Jekyll și pe Mr. Hyde și nu încuraja doar unul dintre ei. Acum îmi dau seama că toată viața am vrut să fiu dopul de șampanie, dar ce este cel mai important, întotdeauna am fost. Asta înseamnă Vetu pentru mine și asta veți vedea și voi în el.

Oana

Consultant


Cum au fost ședințele? Veneam tristă și plecam eliberată și împăcată cu mine, veneam stresată și plecam motivată, pe scurt, ședințele au fost productive. Am învățat să-mi gestionez atacurile de panică, mi-am descoperit emoțiile și m-am împrietenit cu ele. Am înțeles că tristețea nu înseamnă neapărat depresie. Am învățat să stau în prezent și să nu îmi iau gândurile prea în serios. Am învățat să accept moartea unui om pe care l-am iubit din tot sufletul. Am înțeles că în relația cu părinții nu totul este despre mine, 90% este vorba despre emoțiile lor și asta m-a dus la o relație de prietenie cu ei. Mi-ai dat imboldul de care aveam nevoie pentru a renunța la rutina de la fostul job și a face schimbarea de care aveam nevoie pentru a progresa și pentru a-mi satisface nevoia de autorealizare. Acum îmi place de mine, chiar sunt mândră de cum am evoluat și ce sunt în prezent. Pentru toate astea și multe altele, îți mulțumesc!

Renata Keptene

PR Manager


Experiența de lucru cu Bogdan a fost una cu totul specială. Încă de la bun inceput am format o echipă în care comunicarea s-a realizat gradual și armonios. Proiectul nostru a constat în identificarea și caracterizarea unui tipar comportamental, a unui profil general valabil într-un domeniu de activate căruia nu-i voi da numele, dar despre care pot spune cu certitudine că este imprevizibil. În această călătorie, am învățat că a asculta nu este același lucru cu a auzi ce-ți spune interlocutorul, că a fi atent nu înseamnă doar să-l privești pe cel ce vorbește și cel mai valoros, am învățat să identific și să interpretez informația pe care cel din față o transmite dincolo de masca socială. Ca o nota de încheiere, voi adăuga că Bogdan este un tip destins cu un simț al umorului, așa că lucrând alături de el a fost pe bună dreptate, o experiență foarte plăcută!

Aurel Creangă

Agent Turism BBTR


Momentul cheie al relației mele cu Bogdan a fost pe la primele două - trei ședințe, atunci când mi-a analizat o frază pe care am spus-o la un moment dat. M-a ascultat cu atenție, a zâmbit, a tras aer în piept și mi-a aratat ce emoții se ascundeau în spatele cuvintelor spuse de mine. În doar câteva secunde am trecut de la furie, iritabilitate și frică la o stare de calmitate. M-a lăsat să rumeg bine informația, iar în momentele acelea de liniște am realizat că eu, fără să știu, eram controlat de emoții, iar gândurile și acțiunile mele erau direct proporționale cu acestea. Am acceptat rapid și am realizat că vreau să schimb acest lucru. Nu știam ce presupune asta, nici măcar nu știam ce anume voiam să schimb. Îndrumat de Bogdan am aflat multe răspunsuri. Mi-a fost alături și este în continuare, în probabil cea mai grea, cea mai lunga, dar cu siguranță una dintre cele mai plăcute călătorii pe care am decis să o parcurg.